ДОМАШНА SPA ТЕРАПИЯ
С ПРОДУКТИТЕ НА ТИАНДЕ

ЖЕЛАЯ ДА КУПЯ СПА ТЕРАПИЯ
И ДА ПОЛУЧА ПРИЯТЕН ПОДАРЪК

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СПА ТЕРАПИЯТА НА ТИАНДЕ?

Това е последователност от действия, които се прилагат на кожата и резултатът, който дават е удивителен. Кожата става гладка, мека, сияйна и много добре хидратирана. Ръцете се подмладяват и кожата им се заздравява. Процедурата по нищо не отстъпва на професионално направена в СПА център.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ТЕРАПИЯТА АКО:

КАК ДА СИ НАПРАВИТЕ СПА ТЕРАПИЯ НА РЪЦЕТЕ
В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ?

1 СТЪПКА: ПИЛИНГТова е продукт на основата на плодови киселини, които нежно и деликатно премахват вроговения слой на епидермиса. Нанася се с измивни движения на суха кожа. Втривайте до пълното му попиване.

2 СТЪПКА: СОЛ ЗА ТЯЛОТова е натурална морска сол, обогатена с омекотяващи и подхранващи кожата съставки. Нанася се с масажни движения след пилинга. Действа ароматерапевтично. За по-добър резултат сложете ръкавички за еднократна употреба и останете с тях 10-15 минути. След това ръцете се измиват само с вода.

3 СТЪПКА: КРЕМ ЗА РЪЦЕКремът за ръце ефективно овлажнява, подхранва и успокоява кожата. Ръцете стават кадифено гладки. Нанся се на измити и подсушени ръце.

БЪРЗО И ЛЕСНО МОЖЕ САМИ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ СПА ТЕРАПИЯ НА РЪЦЕТЕ И В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ!

>> Кратко видео

С ВАШАТА СПА ТЕРАПИЯ НИЕ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ ПОДАРЪК:
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА СТЪПАЛА СЪС ЗМИЙСКА МАС И ЩЕ ПОЕМЕМ КУРИЕРСКАТА ДОСТАВКА

ПОДАРЪК!

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА СТЪПАЛА СЪС ЗМИЙСКА МАС
Това е крем, който може да използвате, когато правите СПА терапия на Вашите крака. Той овлажнява и подхранва кожата, стимулира кръвообращението, омекотява кожичките на пръстите на краката. При редовна употреба премахва мазоли и напукването на петите. Предназначен е за ежедневна грижа.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

МНЕНИЯ И ОТЗИВИ:


Нина Аврамова
Лом, 37 години
"Когато за първи път се дкоснах до СПА терапията на Тианде бях очарована. Никога до този момент не бях усещала ръцете си толкова гладки и меки. Единственото сравнение, което мога да направя - кожата ми беше като на бебе"

Ани Самодумова
Мадрид, 46 години
"СПА терапията използвам и аз и моят съпруг, който е с много груба кожа на ръцете поради професията му. Благодарение на трите продукта, той поддържа добро състояние на кожата на ръцете, напукванията и цепнатините заздравяват. Аз приложих върху брадавица пилинга и солта в продължение на месец и вече нямам и следа. Чудесни продукти!"

Михаела Пенева
Шумен, 54 години
"Работата ми е свързана с малки деца и често мия ръцете си. С помоща на СПА терапията на Тианде кожата ми е мека, подхранена, овлажнена. Нищо общо с оригинала преди да ползвам продуктите"

Василка Данчева
Малага, 66 години
"Това са три великолепни продукта - пилинг, соли и крем за ръце. След като се докоснеш и усетиш действието на тези продукти - ръцете ти стават на момента меки и нежни като кожата на БЕБЕ а след няколкократно употреба дори изчистват петна и бръчки. ПРЕПОРЪЧВАМ"

Християна Иванова
Габрово, 18 години
"СПА терапия или визитна картичка на компания Тианде. Уникално усещане без аналог"

Татяна Георгиева
Варна, 43 години
"Когато за първи път се докоснах до СПА терапията бях очарована най-много от солите за тяло. Удоволствието, което те доставят е неописуемо, аромата и релаксиращаото усещане не може да се замени с нищо друго, влюбих се веднага. Горещо препоръчвам на всички, които искат да си доставят малко удоволствие и релакс в забързанато ни ежедневие."

КАК ДА СИ ПОРЪЧАМ СПА ТЕРАПИЯ ЗА ВКЪЩИ?


1. ИЗБЕРЕ ПИЛИНГ:
Универсален пилинг "Нар"
Универсален пилинг "Краставица"
Универсален пилинг "Млечен"
Универсален пилинг "Лимон"
Универсален пилинг "Маслина"

2. ИЗБЕРЕ СОЛ ЗА ТЯЛО:
Сол за тяло "Грейпфрут"
Сол за тяло "Роза"
Сол за тяло "Медена праскова"
Сол за тяло "Зелен чай"
Сол за тяло "Лавандула"

3. ИЗБЕРЕ КРЕМ ЗА РЪЦЕ:
Крем за ръце "Сладък лимон"
Крем за ръце "Слънчеви маслини"
Крем за ръце "Морски водорасли"
Млечен крем за ръце
Възстановяващ крем за ръце с алое вера

КАКВА Е ЦЕНАТА НА СПА ТЕРАПИЯТА С ВКЛЮЧЕН ПОДАРЪК?