(0)
Количка

ОНЛАЙН СЕ ПАЗАРУВА ЛЕСНО!

Може да пазарувате бързо, лесно и удобно от дома или офиса, без да губите време в градския трафик или да обикаляте различни магазини. Ние ви предлагаме да избирате продукти за здраве и красота от асортимента на компания TianDe като ползвате много голям обем от информация за всеки продукт.
Всеки клиент има право да получи пълна и изчерпателна информация от своя консултант за всеки детайл на продукта, от който се интересува.

Където и да се намирате в България продуктите, които искате да поръчате ще ви ги доставим с куриер на следващият ден или в зависимост от графика на куриера за вашето населено място.
Ако сте клиент, след като оформите поръчката си ще получите пратката си където и когато поискате чрез наш куриер, като за поръчка на стойност над 50 лв. цената на доставката е за наша сметка. Ако сумата за плащане е до 50 лв, цената на доставката е 5,00 лв.
Ако сте консултант на TianDe Вие пазарувате с % отстъпка от каталожната цена на продуктите. Заявените от Вас продукти ще бъдат регистрирани като покупка на Вашия консултантски номер. За поръчка на стойност над 120 лв. цената на доставката е за наша сметка. Ако сумата за плащане е до 120 лв, цената на доставката е 5,00лв.
След изпращането на поръчка, ще получите e-mail с потвърждаване на поръчката.
Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.
За всички непредвидени ситуации нашият екип ще се свърже с вас по телефон или e-mail.

Компания TianDe спазва законовия срок от 14 работни дни за връщане на получен продукт
Връщането на продуктите се извършва, чрез куриерска фирма с която е получена доставката.Трябва само да се свържете с нас или вашия дистрибутор и ще бъде изпратен куриер до 24 часа да вземе съответния продукт на посочения от вас адрес. Куриерската услуга е за сметка на крайния клиент.

Заплащате сумата, която е посочена в e-mail за потвърждение на поръчката. Крайната цена се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и цената за доставката (ако има калкулирана доставка). Всички цени са с включен ДДС.
Предлаганите начини за плащане са:

  1. наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка). Плащането е на цялата стойност (посочена в e-mail за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.
  2. при получаване на пратката лично от дистрибутора сумата за плащане се дължи на него.