(0)
Количка

TianDe - ИЗТОЧНИК НА ВАШАТА ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА

ЕСТЕСТВЕНОСТ

За грижите за Вашата красота ние използваме естествени и ценни съставки основавайки се на техните полезни свойства: змийска кожа и мас, екстракт от овча плацента, екстракт от аспелиум червен хайвер, копринен протеин, жен-шен, линчжи, шоу ву, джинджифил, лотос, перли, злато, сребро и други.

УНИКАЛНИ РЕЦЕПТИ

В основата на много от козметичните средства на TianDe лежи народната мъдрост и знанията на древния Изток. Формулата на средствата се базира на древните китайски, тибетски, алтайски рецепти, изпитани от векове ефективна употреба. Ние въплъщаваме тези рецепти в прогресивна технология за максимално запазване на уникалните качества на естествените съставки.

СУПЕРМАРКЕТ TIANDE

Каталог на продуктите на Тианде. Богат и постоянно обновяващ се асортимент на продукти, позволяващи на всяка жена да открие своите средства за грижа. Перфектно обслужване, редовни промоции, отстъпки и достъпни цени.

ОТ ПРОСТОТО КЪМ СЛОЖНОТО

Разнообразните серии от козметични продукти на TianDe са подбрани така, че с годините да се удължи младостта и вашата естествена красота. Всяка жена в богатия асортимент на TianDe ще намери не само своето идеално средство, но и своята серия от средства безупречно подходящи за възраста и действието.

КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД КЪМ КРАСОТАТА

В колекцията от продукти, могат да бъдат намерени такива за всички нужди на човешкото тяло - медико-профилактични, козметични, здравни, които напълно отразяват философията на компания “Красив е този, който е здрав”.
Ние предлагаме цялостни програми за грижа за всеки тип кожа и възраст: ежедневно почистване, тонизиране, хидратация, защита, подхранване, а също така експресна помощ.

Качеството на нашите продукти се потвърждава и от международен сертификат ISO 9001:2008