(0)
Количка

Всеки мъж може да се сдобие със силата на китайските императори

Публикувано на 2018-11-18

От най-древни времена един от най-главните символи на властта и могъществото на китайския император - Синът на Небето, както са го наричали в поднебесната империя - е бил големия харем. Харемът е бил предназначен за демонстрация и реализация на мъжката потентност, която е била задължително качество на върховния владетел от гледна точка на вярванията в култа към „свещения цар“.

Една династия е сменяла друга, но едно е оставало неизменно – императорът винаги е имал огромен харем. Данните за броя жени и наложници в различните източници се разминават, но в повечето от тях се споменава, че в покоите на древнокитайските императори освен главната жена е имало още 39 допълнителни жени и 81 наложници. За да съхранят величието на тялото и духа си, императорите са ползвали чудодейни масла, а лекарите са им приготвяли специални фитокомпреси, благодарение на които дори при старци на преклонна възраст се завръщала силата, а болката изчезва! С помощта на билки, настойки, масла и фитокомпреси китайските лекари са помагали на императорите да съхранят мъжката си сила до дълбока старост.

Днес завесата над тайните на китайските лечители е малко повдигната и тези древни способи са известни на мнозина. Едно от най-ефективните средства са особените фитокомпреси, които са специални мъжки превръзки, пропити със определени лечебни растения. Благодарение на действието на активните компоненти в лечебните растения мъжката сила се възвръща, появява се енергия и издържливост, които в някои от случаите се е считало, че са загубени безвъзвратно и завинаги.

Корпорация TianDe обедини тайните на традиционната източна медицина със съвременните научни разработки и създаде ефективно хигиенично средство „Тайната на покоите на императора“, което позволява на мъжете да впечатляват с духа и тялото си. Императорската сила и целителната сила на тайните билки сега е достъпна на всеки мъж!

Един от най-рисковите проблеми на „мъжкото“ здраве, в чиято зона на риска е всеки трети мъж, е простатита!

Причини за простатит могат да бъдат съвкупност от фактори, които увреждат простатната жлеза. Той може да се появи в резултат на имунна реакция на тялото срещу инфекция, но също се появява и при липса на инфекция.

Основните причини за появата на простатит са:

  • бактериална инфекция;

  • автоимунна реакция или нарушена имунна реакция;

  • невромускулно напрежение или физическо нараняване в областта.

Преди няколко години при тестване на нов метод за лечение на простатит са участвали 940 мъже от 15 до 84 години. Разпределението на участниците по години е следното:

3,5 % - 16-20 години

7,5% - 21-30 години

10% - 30-40 години

20% 40-50 години

32% 50-60 години

29% 60 години и нагоре

Тревожното в случая, че от всички участващи, заболели от простатит (болест, която се считаше до неотдавна за присъща на възрастното поколение), 11% или 103 мъже са млади хора на възраст до 30 години.

Простатата е един от най-важните органи на мъжката полова сфера, като често е наричана „второто сърце“ на мъжа. Именно тя произвежда така наречения простатитен сок, влизащ в състава на спермата и отговарящ за процеса на ерекцията, като също така участва в изработването на хормони. При възпаление на простатната жлеза всички тези функции по определен начин се нарушават, а мъжете изпитват не само неприятни физически усещания, но и сериозен психологически дискомфорт.

Стресът, молкоподвижният начин на живот, злоупотребата със спиртни напитки, излишното тегло, нередовния полов живот - всеки един от тези фактори може да стане причина за възникването на проблема. Статистика потвърждава, че за последните години „мъжките проблеми“ значително са се „подмладили“ и възникват даже в най-продуктивната възраст от 25 до 45 години! Само си помислете: в зоната на риска е всеки трети мъж.

Наистина веднага трябва да се бие тревога, ако са се появили следните признаци:

  • Чувство на болка или парене в слабините и в уретера

  • Чести позиви да уриниране, особено през нощта

  • Усещане за спешна нужда да се уринира

  • Болка в слабините, долната част на гърба, корема, пениса или тестисите

  • Продължителни нощни ерекции, придружени с болка

  • Ускорено семеизхвърляне

  • Повишена обща уморяемост

  • Подтиснатост, повишена тревожност

  • Снижаване на потентността

Как да си помогнем на организма при появата на тези симптоми? Нещо в повече - какво да направим за да предотвратим изобщо тяхната поява? На първо място - не забравяйте за профилактика! Здравословният начин на живот и спомагателните средства във вида на фитокомпреси, "мъжките“ чайове и другите средства ще помогнат да се избягнат сериозните проблеми.

Има четири проблема, които правят лечението на възникналия простатит достатъчно сложно и трудно, което изисква това лечение да бъде продължително и да е съпроводено с трансдермална терапия чрез мъжките превръзки „Тайните на императорските покои“.

  1. Трудност за проникването на лекарствените средства. Простатата е сравнително малък орган, но тя е обвита в изключително плътна ципеста капсула, която пречи на проникването на лечебните субстанции. В отговор на това ефирните масла в билките от превръзката, които са с малки размери, при температура от 37 градуса са летливи и лесно проникват през порите и междуклетъчните пространства на кожата, подкожната тъкан и ципата, обвиваща простатната жлеза.
  2. Бавно кръвообращение (кръвоносните съдове в простата са много малки и тънки). Активните ингредиенти в билките от превръзката разширяват кръвоносните съдове и ускоряват кръвообращението.
  3. Сложно устройство на простатната жлеза от 30 тръбоподобни жлези и при запушването на дори на една от тях, се задържа простатитен сок, което причинява увеличаването на обема на жлезата. Активните ингредиенти в билките от превръзката подобряват проходимостта в отделните части на простатата.
  4. Простатитният сок е много богат на хранителни вещества и поради това лесно се поддържа бързото развитие на патогенните бактерии, когато попаднат в нея. В състава на превръзките има мощни противовъзпалителни и антибактериални съставки.

Както е известно, една от причините на мъжките проблеми са застойните явления в областта на малкия таз. Те възникват заради забавеното кръвообращение: кръвоносните съдове на простатната жлеза са достатъчно малки по размер и са малко на брой. Активните компоненти на превръзката „Тайните на покоите на императораспособстват за разширяване на кръвоносните съдове и подобряват циркулацията на кръвта и по този начин помагат да се борим със застойните явления.


Фитокомпозицията в състава на превръзката „Тайните на покоите на императора:

  • помага да се борим със застойните явления в простатната жлеза,
  • способства за възстановяване на мъжката сила,
  • положително влияе на пикочополовата система,
  • поддържа полезната микрофлора и запазва комфорта

Мъжката превръзката „Тайните на покоите на императора“ е ефективно хигиенно средство, което ще помогне на мъжете да се почувстват отново в разцвета на силите си!

Превръзката съдържа специална пудрообразна фитокомпозиция от праха на ситносмлени лечебни растения, прилагани в китайската медицина, камфор и хлорхексидин. Растенията, влизащи в състава на фитокомпозицията, притежават антибактериални и противовирусни свойства, оказват противовъзпалително и заздравяващо действие. Работейки на принципа на компреса, те оказват благотворно влияние на мъжкия организъм и на простатата.


Активни компоненти за мъжко здраве и сила:

  • Корен от байкалски шлемник мощен природен стимулатор. Байкалският шлемник е популярно растение в традиционната източна медицина. Китайските, тибетските и японските лечители са запазили много рецепти с използването на тази билка. Първите сведения за лечебната сила на шлемника са фиксирани две хиляди и петстотин години назад в медицинския трактат «Чжуд Ши», създаден от тибетски лечители. Днес използването на това растение от китайските лекари е толкова широко, че в Китай това растение е култивирано и се отглежда в промишлени мащаби. В наше время се правят много изследвания на шлемника. Открито е, че той има жлъчкогонно действие, прекрасен природен стимулатор, оказва антибактериално действие и укрепва общата имунна защита на организма. В Бурятия, след изследвания учените препоръчват да се използва шлемникът като помощно средство в екстремални условия, повишаващо работоспособността и концентрацията и снемащо стресаКорените и стеблата на байкалския шлемник съдържат ценни по своето лечебно въздействие флавоноиди, като най-важния от тях е байкалина. Той оказва положително въздействие върху кръвоносните съдове, като ги разширява и има антиконвулсивно действие. Научните изследвания доказвет, че байкалинът в състава на шлемника проявява пикочогонно действие, а също така повишава устойчивостта на организма към инфекции. Той настройва работата на пикочния мехур и пикочните пътища.
  • Ядките от прасковени костилки способстват за възстановяването на хормоналния фон, като благотворно влияят на простатната жлеза. В тях се съдържа голямо количество на витамини (РР, В17), минерални вещества (желязо, фосфор, калий, натрий, магнезий, калций).
  • Корен от астрагала «билката на дълголетието» и мъжката сила. На астрагал се приписва даже способността да удължава човешкия живот, съхранявайки и поддържайки достатъчно физическата и умствената активност. В Китай астрагалът е включен в фармакопеята и по своите лечебни свойства се счита равен на женшена. В страните от Европа и в САЩ коренът от астрагала често се използва като имуностимулиращо и пикочогонно средства. Подмладяващият ефект на астрагала се състои в способността му да забавя процеса на стареене и да повишава жизнения тонус. Този ефект е потвърден от съвременни изследвания, затова астрагала напълно целесъобразно се прилага като средство, поддържащо организма в отлична форма.
  • Пъпките от див люляк (наричана още бясно дърво или вълча ягода) притежават антибактериално действие. Това е много отровно растение, което самостоятелно не трябва да се използва по никакъв начин. Но в хомеопатични дози то е много полезно. Пъпките от дивия люляк имат мощно антибактериално действие.
  • Корен от диоскорея (див сладък картоф) – способства за въстановяване на половата функция при мъжете. Нейните основни действащи компоненти са стероидни гликозиди, които са способни да се свързват и извеждат холестерина. В химическия състав на растението влизат също нишесте и мастноподобни вещества. Диоскореята добре помага при нарушенията на половата функция при мъжете, укрепва имунната система.
  • Корен от ревен – способства за усилване на потентността. Ревенът съдържа множество полезни веществи: витамини от групата B, P, C, E, каротин, органически киселини ябълчена, оксалова, лимонена и янтарна. В ревена присътстват рутин, пектини, катехини и много минерални соли. Това е ценен източник на витамин С, който ни предпазва от заразяване с причинители на инфекциозни заболявания, предпазва ни от простудните заболявания, поддържа организма в тонус, отдалечава във времето настъпването на старостта. Способства за усилване на потентността.
  • Люспите от кожата на червено грозде съдържат големи количества ресвератрол – един от най-силните антиоксиданти. Освен това те проявяват противовъзпалителна и противомикробна активност и са способни да подобрят работата на митохондриите, които са основните енергийни центрове във всяка една клетка в организма. Ресвиратролът също способства за защита от голямо количество проблеми, които се асоциират с настъпването на процеса на старостта, него често го наричат «фонтанът на младостта», който може да продължи живота.
  • Листоподобната пирозия е вид папрат, която съдържа активни компоненти, оказващи положително влияние на пикочополовата система. Това растение е признато от официалната медицина. Пиррозията помага при инфекции и камъни в пикочните пътища, при затруднено и болезнено уриниране.
  • Камфорът оказва изразено бактерицидно действие, активизира обменните процеси в тъканите, подобрява доставката на активни компоненти.
  • Хлорхексидин универсално бактерицидно средство с широк спектър на действие. Ефективен против болшинството известни бактерии. Освен това препаратът е ефективен и при много видове гъбички и даже някои вируси, като например вируса на херпеса.
  • Превръзката „Тайните на покоите на императора“ съдържа фитонциди, които са летливи вещества, които се изработват от растенията и имат антибактериално действие, засилващо имунитета на организма. Откриването на фитонцидите и механизма на тяхното лечебно действие през 20-те години на миналия ХХ-ти век се счита за едно от най-крупните открития от съвременната фармакология.

При кои случаи можете и трябва да препоръчвате мъжките превръзки Тайните на покоите на императора“:

  • често и болезнено уриниране,

  • мътна урина,

  • незадържане на уринирането, вследствие на хиперплазия,

  • болезнено уриниране,

  • парене при уриниране,

  • функционални нарушения при производството на сперматозоиди,

  • трудноподвижни сперматозоиди.

Превръзката се прилага с различни курсове, които са следните:

МИНИМАЛЕН КУРС ОТ 15-30 ДНИ, през който се възстановява проводимостта на простатната жлеза, намалява се болезненото уриниране, нормализира се микроциркулацията в тъканите на простатата, премахва се незадържането на урината.

СРЕДЕН КУРС 45-60 ДНИ, през който се потиска развитието на болестотворните бактерии, извеждат токсичните продукти от тяхната жизнена дейност, укрепва се имунитета, възстановяват се функциите на простатата, пикочния мехур и половите жлези. Урината става прозрачна, възвръща се мъжката сила.

ПЪЛЕН КУРС 75-90 ДНИ, през който се възстановява имунната система на мъжете, което ликвидира възможността за рецидив на заболяването, нормализира се психическото състояние, възстановява се сексуалната активност.


Как се прилага превръзката „Тайните на покоите на императора“?

1. Отстранява се предпазната пластина

2. Залепя се на бельото като широката част се поставя в зоната на лоновата кост (дънната част на шортите или слиповете), а продълговатата част в предната част на бельото.

3. Носи се от 8 до 12 часа

Забележка: При хемороиди, продълговатата част се залепя в задната част на бельото.


И така, всеки мъж се стреми към пълноценен и щастлив живот! А кое най-вече прави живота приятен във всяко едно отношение? Естествено, че това е ЗДРАВЕТО! Корпорация TianDe, освен трите вече добре познати програми за решаване на проблеми с мъжкото здраве, е създала универсалната програма «Мъжко здраве». В нея влизат няколко уникални продукта, които ще помогнат да се съхрани здравето и бодростта на тялото и духа във всяка възраст!

  1. Най-новият продукт в тази програма е мъжката превръзка «Тайната на императорските покои, която е ефективно хигиенно средство с растителни фитонциди. Благодарение на действието на активните компоненти мъжката сила се възвръща и се появява енергия и издържливост. Съдържа фитонциди, помага в борбата със застойните явления.
  2. Козметично масажно масло «Тайните на покоите на императора» (очаквайте скоро) - 100% натурално средство, без консерванти и изкуствени аромати. Съдържа растителни екстраки и масла, които способстват за снижаването на възпалителните процеси, нормализация на уринирането, повишават жизнения тонус, усилват потентността. Притежава мощни антибактериални и противовъзпалителни свойства.
  3. Козметичен фитопластир за тяло «Яошен форте» е пластир, който е импрегниран с ефирни масла и растителни екстракти. Той работи на принципа на «сухият капкомер» – чрез кожата адресно се доставят активни компоненти директно в целта. На опаковката на фитопластира «Яошен» е изобразен величествен водопад, чийто многочислени струи се стичат в долината. Този образ илюстрира спецификата на действието на пластира укрепването на енергията на бъбреците и пикочополовата система. В китайската традиционна медицина се счита, че бъбреците пазят жизнената енергия Ци, отговаряща за раждането, развитието, половата функция и, като цяло, за здравето на човека. Бъбреците са основа за другите органи. Всички процеси в организма зависят от това - в каква степен са изпълнени с тази енергия бъбреците.
  4. Мъжкото долно бельо с точково нанесен турмалин има удобна анатомична форма и натурален състав (100%-в памук). Турмалинът и магнитите са разположени в съответствие с учението на традиционната китайска медицина - в района на меридианите на меридиана на пикочния мехур (магнитите, вградени в областта на кръста) и меридиана на бъбреците (магнити и турмалини, разположени в областта на закопчаването на панталоните). Съгласно принципите на традиционната китайска медицина въздействието върху тези меридиани не само повлиява положително работата на съответстващите органи, но и укрепва потентността. Турмалинът и магнититевъздействат на точката, наречена в китайската акупунктура „долен дянтян, отговаряща за съхранение на сексуалната енергия.
  5. Фиточай с дребнолистна върбовка и блатен петолистник (30 филтър-пакетчета по 1,5 г.) това е «напитка» за «второто сърце» на мъжа! Билките, влизащи в състава на фиточая, оказват благотворно влияние на простатната жлеза и цялата пикочо-полова система, благодарение на техните противовъзпалителните и имуностимулиращи свойства.
  6. Фиточай с дребнолистна върбовка и маточина (30 филтър-пакетчета по 1,5 г.), ще помогне да се обезпечи спокоен и продължителен сън, като съхранява сексуалния апетит! Билките, влизащи в състава на фиточая, способстват за бързото възстановяване на силите, укрепват физическия и енергийния потенциал, подобряват качеството на съня и сексуалния живот.

Автор на статията: Вангел Панов - Официален продуктов лектор на компания Тианде за България.



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>