(0)
Количка

Магичен поглед

Публикувано на 2020-01-24

Малко хора се замислят, че миглите и веждите са създадени от природата за защита на очите, но за жените това е преди всичко «украшение», което подчертава изразителността на цялото лице. Дълги, пищни и обемни мигли, както и перфектно оформени вежди са мечта на всяка девойка и женаСамо че природата награждава с такова богатство далеч не всяка женаОсвен това на състоянието на миглите и веждите влияят негативните фактори на околната средаизкуственото им нарастване и различни други процедуриот които техните косъмчета стават тънки и чупливиЗатова на миглите им е нужна постоянна, целенасочена и грамотна грижа!

И ако за миглите няма две мнения – стремежът е те да са дълги, гъсти и извити, то в съвременния свят съществува и такова понятие, като „мода на веждите“За да бъдат в модата, девойките вземат радикални меркиизкуствени мигли, нарастване на ресниците със специални спирали, татуаж на веждитекато често забравят заглавното течение в модата – ЕСТЕСТВЕННОСТТА! Сега отново на мода са своите, «родните» мигли и вежди! Съвременните козметични средства са способни да дадат резултати, които могат «да излъжат» даже природата, като при тяхното регулярно използване редките и слабите мигли и вежди стават много по-гъсти и изразителни.

Само нека да поразсъждаваме малко! Когато говорим за стимулиране на растежа на косата на главатавинаги слагаме акцента и върху стимулиране на притока на кръв в кожата на главата! В шампоаните и балсамите има специални компоненти, които меко и ефективно активизират този процес, например джинджифил. Но как се чувстват очите, ако на слизестата им повърхност попадне пяна от такъв шампоан, по-добре да не научаваме, а и жизнения цикъл на миглите и веждите е устроен по друг начин от този на косата. 

Тогава как да разбудим косъмчетата на миглите и да стимулираме техния растеж? Над този въпрос си блъскат главата много специалисти. И на пазара днес има немалко серуми за растеж на миглите, но за съжаление повечето от тях са хормоналниТе дават бърз резултат, като плюсовете с това приключватКакто много добре разбирате, да се прилагат хормони във всякакъв вид без предписание на лекар, е много опасноПри такива хормонални препарати бързият ефект трае докато се прилага продукта. Тоест, в момента, в който хормоните престанат да постъпват, започва да пада всичко, което е пораснало допълнително, като много често заедно с него и това, което ни е подарила природатаПри това този процес протича буквално за 2-3 денаТова не е нашия метод!

Има, разбира се, и рецепти от „времето на баба ми“, например подхранване на корените на косъмчетата на миглите и веждите с рициновото масло. Но това е по-скоро хранителен продукт, подходящ за укрепване на миглите, но то не стимулира техния растежОще повече, че след такава процедура ще е доста сложно да си нанесете макиажен продуктКазано направо – си е напълно безсмислено да се опитвате заради маслената основа!

Какво предлагаме ние? Миглите и веждите са съставени от кератин. Кератинът е протеинА ние сме отгоре до долу протеини! Ако си спомним за всичко, което знаем за кожата на лицето, то нейната здравина и еластичност създават колагеновите влакна. Колаген е също е протеин! TianDe предлага продукти за кожата, които съдържат пептидни трансдермални комплекси, които имат висока ефективност именно благодарение на пептидите. Пептидите бързо проникват дълбоко в кожата, създават вериги от аминокиселини и стимулират производството на собствен колаген!!! Тоест, ласкаво активизират кожата сама по себе си да се подмладява. С миглите и веждите може да се приложи същия подход.

Целта на серума е да се „размърдат“ космените фоликулида активизира техния растеж. Резултатът са разкошни дълги мигли и гъсти веждина които е леко да се предаде нужната форма. Именно такава новост Ви представя компания TianDe – укрепващ серум за мигли и вежди ProVisage. Благодарение на особения пептиден комплекс, който влиза в състава на серума произтича мека, но ефективна стимулация. Серумът активизира производството на кератин, вследствие на това миглите и веждите стават по-дълги, по-дебели и здрави.

Укрепващият серум за мигли и вежди Pro Visage е за всяка жена, която иска да:

  • има дълги, гъсти, натурални мигли

  • има гъсти вежди, за да може да коригира тяхната форма

  • да възстанови свои изтощени мигли след тяхното изкуствено нарастване

Укрепващият серум за мигли и вежди Pro Visage се отличава преди всичко със своята многофункционалност и едновременно с това целенасочено действиеБлагодарение на подхранването, хидратацията, стимулирането и ускоряването на растежа на косъмчетата с помощ на серума на TianDe дамите получават натурални, дълги, обемни мигли и красиви гъсти вежди.

Тъй като косъмчетата на миглите и веждите са с подобни структури, можем да кажем че с укрепващ серум за мигли и вежди Pro Visage ще имате в наличност средство «2 в 1».

Дайте да се запознаем с достойнствата на средството:

  • благодарение на леката текстура и активния състав серумът бързо попива и веднага започва да работи

  • четката - аппликатор обезпечава точното нанасяне на средствата на линията на растеж на миглите и позволява леко да го разпределите върху веждите

  • серумът оказва комплексно въздействие, като удължава фазата на растежа на косъма. В резултат на използването протича укрепване на косъмчета, като тяхната структура става много по-плътна

Защо серум? Защото той притежава много по-дълбока проницаемост, отколкото геловете или маслата. Серум в козметологията се нарича концентрат от полезни органични вещества, обогатени допълнително с витамини. Високата концентрация позволява на средството да попива отлично и бързо и ефективно «да работи».

Активните компоненти на серума работят комплексно:

Екстракт от корените от червен божур. Божурите не са просто прекрасни пищни цветя с нежни листенца. В тяхната родина, Китай, те се считат за свещени талисмани против всякакви недъзи и проблеми. Това цвете е особено тачено от източните красавици. В съвременната козметология се използват неговите полезни свойства основно под формата на ефирни масла или екстракти. Екстрактът от корените на божура е богат на ефирни масла, като съдържа и много микроелементи. В състава на серума божурът подхранва корените и овлажнява косъмчетата на миглите и веждите, възстановява тяхната здравина и еластичност, стимулира растежа им, препятства тяхното падане, като удължава естествения цикъл на растежа им.

Екстракт от тремела (ледена гъба). Първото запазено упоменаване за приложението на това удивително творение на природата в козметологията е зарегистрирано в трактатите на придворен лекар на китайския император. Той използвал тремелата за да поддържа красотата на китайскитепридворни аристократки. Екстрактът великолепно овлажнява и има необикновена хранителна ценност. Покрай тези свойства, тремелата също въздейства на растежа на ресниците и удължава техния естествен цикъл.

Хиалуронова киселинаТя притежава мощно овлажняващо свойства и хидратира кожата в дълбочина, защитава от пресъхване, способства за регенерация на нейния горен слой. Именно тя прави косъмчетата на миглите и веждите много по-еластични. Хиалуроновата киселина е извънредно полезна за подобряване на цялата структура на косъмаПри това тя е отличен антиоксидант и защитава от вредното оксидно разрутшаване вследствиена действието на свободните радикали.

Пептиден комплекс WKPEP® PRO-LASH – събужда «спящите» космени фоликули, стимулира растежа на нови косъмчета, предотвратявайки тяхната чупливост и падане. Пептидите притежават висока проникваща способност и доказана ефективност - те проникват дълбоко в корените и ги укрепват, а също така способстват за подобряването на структурата на всяко косъмче от миглите и веждите.

Пантенол – провитамин В5 е вещество, от което в кожата и косъмчетата под действието на биологическото окисляване се образува витамин В5 (пантотенова киселина). Пантенолът едостатъчно ефективен овлажнител. Той покрива косъмчетата, уплътнявайки тяхната повърхност, прави ги по-здрави, еластични и им придава блясък. А още той обезпечава ефективно подхранване и способства за растежа на ресничките, като „заздравява“ повредените.

Но не забравяйте: ефективността от използването на Укрепващият серум за мигли и вежди Pro Visage пряко зависи от редовността на неговото използване. 

Средството гарантирано ще обезпечи подхранване, възстановяне, укрепване и, разбира се, растеж на веждите и миглите при постоянно използване. Укрепващият серум за мигли и вежди Pro Visage се нанася само на почистени от макиажа вежди и мигли. Първоначално се препоръчва се да се използва два пъти на ден:

  • сутрин – 15 минути преди нанасяне на макиажа

  • вечер – след снемането на макиажа по време на вечерната грижа за кожата на лицето

След две седмици редовно използване по този начин Вие ще забележите видимия ефект, а след 3–4 седмици вече не само огледалото ще Ви се радва, но и всички наоколо ще започнат да забелязват промяната във вашия поглед.

Внимание!
Укрепващият серум за мигли и вежди Pro Visage трябва да се използва много внимателнокато избягвате попадането му на слизестата повърхност на окото. При попадане на серума в окото е необходимо да се промие обилно с вода.
Автор на статията: Вангел Панов - Официален продуктов лектор на компания Тианде за България.



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>