(0)
Количка

АЛТЕРНАТИВАТА НА УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ!

Публикувано на 2018-12-18

“На жената с красиви зъби всичко й се струва смешно” - с това изказване ще се съгласят много хора! Всеки разбира, че белите и красиви зъби са главен показател на привлекателност, здраве и благополучие.


За цвета на емайла са започнали да се замислят още в дълбока древност. Преди повече от 5 хиляди години знатните египтяни са изполвали овчи рогове на прах, периодично са триели зъбите с лук и са ги почиствали със смес от пемза, яйчна черупка и пепел от изгорелите вътрешности на бика. Древногръцката паста за зъби се е състояла от пепел, каменен прах, изгорели черупки от стриди, натрошено стъкло и вълна. Азотна киселина в чист вид, изплакване на устната кухина с кръвта на костенурка - древните хора са използвали най-сложните рецепти, за да предразположат събеседника към себе си с бели зъби и свеж дъх.


Тези методи са останали в далечното минало, обаче желанието да притежаваш белоснежна усмивка не е!


Избелването на зъбите днес става все по-популярно. Някои избират ултразвуковото почистване веднъж годишно, другите предпочитат да поддържат чистотата на зъбите с помощта на специални избелващи пасти, които се делят на химични и абразивни. В основата на действието на химичните пасти е ефектът на окисляването на пигментите с помощта на водороден пероксид, урея, натриев бикарбонат и др. Под въздействието на тези вещества налепа се обезцветява, емайла става по-бял, но постепенно се разрушава и става по-тънък.


Пастите за зъби, избелващият ефект на които се дължи на действието на абразиви, също могат да увредят емайла, обаче само в случай, че съдържат агресивни почистващи вещества.


TianDe представя ПАСТА ЗА ЗЪБИ Extra White PRO, в основата, на която са два съвременни меки и безопасни абразива, притежаващи високо ниво на съвместимост със зъбния емайл!


Избелване + Защита от кариес + Реминерализация на емайл


В основата й са биосъвместими със зъбния емайл абразиви:

  • Силиций хидрогениран деликатно премахване на зъбния камък, полиране
  • Калций дихидрофосфат възстановяване на зъбния емайл, профилактика на повишената чуствителност

Не съдържа окислители и парабени


Калций дихидрофосфат (Dicalcium Phosphate Dihydrate) - близък на зъбния емайл компонент с високи почистващи свойства, притежаващ частици във формата на плочки, които нежно почистват емайла. Той е източник на калций и фосфор, съставящи основата на зъбния емайл. Благодарение на дихидрофосфата на калция произтича процес на реминерализация - допълване на недостигащите минерали в зъбния емайл: йоните на минералите проникват в емайла, запълвайки празнините в кристалните решетки на зъбните тъкани. Минерализацията се използва не само за въстановяване, а също за профилактика на изтъняване на емайла и развитие на чувствителността.


В състава на пастата Extra White PRO също влиза хидрогениран диоксид на силиция (силициева киселина - Hydrated Silica) - безопасен абразив, който се добива от силиций. Неговите сферични гранули меко, без да драскат и увреждат емайла, ефективно премахват зъбния камък, полират зъбите.


Пастата за зъби Extra White PRO не само внимателно почиства зъбите от налепа, възвръщайки им естествената белота и защитавайки ги от кариес, но и предотвратява процеса на деминерализация на емайла благодарение на съдържанието на натриев флуорид - предпочитаната днес форма на флуор, притежаваща висока реминализираща активност. Благодарение на флуора процеса на внимателно почистване на зъбите с помощта на голямо количество абразивни компоненти става безопасно за емайла. Преимуществото на натриевия флуорид е неговата способност леко и бързо да се разлага на активни йони, които успяват да постигнат ефект, дори ако почиствате зъбите си не повече от 1-3 минути.


Основната част от флуорид в пастата за зъби Extra White PRO (при изчисляване на молекулярната маса на флуора) не превишава 0,13 %. Такъв показател съответства на международния стандарт ISO 1169095 «Стоматология. Пасти за зъби. Изисквания, методи на тестване и маркировка”, съгласно който съдържанието на флуор трябва да е от 0,05 до 0,15%.


Пастата за зъби Extra White PRO се справя дори и с най-твърдите образувания на бактерии и зъбен камък, заплашващ здравето на зъбите и венците, добре предпазва от кариес. Ефектът от нейната постоянна употреба е съпоставим с резултата, който гарантира ултразвуковото почистване. Изборът на средството остава за вас:

  • може веднъж в годината да премахвате зъбния камък с ултразвук при стоматолог, давайки големи суми, и отново да го «събирате» до следващото почистване или ...
  • няколко пъти в седмицата да правите профилактика срещу зъбен камък и кариес с паста Extra White PRO, плащайки за почистване дребни стотинки.

Паста за зъби Extra White PRO:

  • Премахва дори най-плътно пигментираното покритие - причина за образуването на зъбен камък!
  • Възстановява и поддържа естествената белота на емайла.
  • Премахва устойчивия зъбен камък от тютюн.
  • Възвръща естествения нюанс на зъбите за любителите на кафе и други продукти, оцветяващи емайла.
  • Полира емайла, забавяйки процеса на образуването на налеп (на гладката повърхност на емайла налепът в бъдеще се задържа по-трудно);
  • Укрепва емайла, предоствратява повишената чуствителност благодарение на съдържанието на съединението на калций, фосфор и натриев флуорид.
  • За дълго време освежава дъха.

Нередовната и неправилна грижа за устната кухина, пушенето, употребата на питиета, оцветяващи емайла, се отпечатват върху естествения цвят на зъбния емайл като жълтеникаво-кафяв зъбен камък. Този зъбен камък не само разваля външн вид, но и подпомага на подхранващата среда за микроби, провокира образуването на зъбен камък, кариес и парадонтит.


Как става това?

Първо се появява мек, както говорят стоматолозите «неминерализиран» налеп. С течение на времето той се втвърдява, превръщайки се в зъбен камък.

Образуването на зъбния камък води до нарушавне на кръвообращението в устната кухина, възпаление на венците, кариес и неприятен дъх.


За да предотвратим гореизброените «перспективи» важно е навреме да премахваме главната причина - налепа! Редовното «генерално почитсване» с новата паста за зъби от TianDe Extra White PRO премахва дори плътен пигментиран налеп, грижи се за красотата и здравето на зъбите и венците.


Начин на употреба:

За да премахнете налепа дори в най-труднодостъпните места между зъбите, използвайте пастата за зъби Extra White PRO заедно с четката за зъби «Продентал»Нейните власинки от иновационен пластичен полимер имат филирана конусна форма, благодарение на което лесно проникват в труднодостъпните места, внимателно почистват зъбите и венците, полирайки емайла. Главата на четката се сваля и се трансформира, сменяйки ъгъла на наклона за по-удобно почистване на долната част на крайните зъби.


«Генералното почистване» на зъбите с изполването на пастата Extra White PRO се препоръчва веднъж или два пъти седмично. В останалите дни използвайте пастите за зъби TianDe, подходящи за ежедневна употреба.




Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>