(0)
Количка

БЯЛА КОЗМЕТИКА С ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН "COLLAGEN ACTIVE"

Публикувано на 2018-09-30
БЯЛА КОЗМЕТИКА С ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН 35+

Хидролизираният колаген е «фитнес инструктор» на вашата кожа: той стимулира възстановяването на естествените колагенови влакна на дермата. Благодарение на хидролизирания колаген кожата ще бъде «във форма»!

Ако на 35 години изглеждате добре, това означава, че сте запознати с правилата за грижа за кожата. Но след 35-годишна възраст се налага да ги промените, защото в тази възраст кожата започва нов жизнен етап. За да «запазите лицето», трябва да компенсирате недостига на «белтък на младостта » — колаген. 

В това, че колагенът е «белтък на младостта», може да се убедите, като се погледнете в огледалото: появата на мимически бръчки е първият признак на недостиг на колаген.

Колагенът е «арматурата» на кожата: той осигурява нейния тонус, еластичност и гладкост. Освен това колагеновите влакна са способни да натрупват влага. 

70% от белтъка на младата в кожа се състои от колаген. Но вече между 25 и 30 години при повечето хора процесите на синтез на колаген започват да се забавят, и този процес ще продължи до края на живота. При това се променя и качеството на колагена: той губи способността си да натрупва влага, става по-малко гъвкав и еластичен. ”Колагеновите влакна при хората, които са «в разцвета на силите си», са много здрави: ако се съберат заедно с диаметър до 1 мм, ще могат да издържат натоварване повече от 10 кг — като въже или метална тел. Затова кожата, в която се съдържа колаген «с добро качество», е способна да се разтяга без увреждане, лесно си връща предишната форма.

Към 35 години колагеновите влакна стават по-дебели, като в резултат на това се натрупва «зашит» нееластичен колаген и се появяват дълбоки бръчки, кожата на лицето «увисва». Процесите на образуване на «нов» колаген в тази възраст вече са значително по-бавни от скоростта на разпадането на «стария». Кожата има нуждаот доставяне на колаген отвън.

Някога козметичните продукти с колаген притежаваха само повърхностно действие. Неговите молекули се отличаваха с гигантски размери и не можеха да преодолеят бариерата на епидермиса. Днес производителите се научиха да разграждат молекулите чрез хидролиза. Това подобри ефективността на козметичните продукти няколко пъти. Основен компонент в серията Collagen Activе е лесно усвояващият се хидролизиран колаген.

Продукти, които влизат в състава на серията Collagen Active на Тианде:

  • Крем гел за измиване "Collagen Active" - ефективно почиства кожата от замърсявания и грим, поддържа естественото ниво на хидратация и укрепва бариерните свойства на кожата.

  • Нежен овлажняващ тоник "Collagen Active" -  освежава и хидратира кожата, възстановява хидролипидния баланс, спомага възстановяването на колагенови влакна. Премахва раздразнението, засилва естествените защитни механизми на кожата. Повишава ефективността на въздействие на продуктите в последващите етапи от грижата.

  • Укрепваща и стягаща емулсия за лице и шия "Collagen Active" - забавя процеса на стареене на кожата, повишава еластичността, изглажда текстурата на кожата. Хидратира кожата, активизира процеса на регенерация на клетките. Подходяща за кожа с признаци на умора.

  • Моделиращ гел за овала на лицето "Collagen Active" - забавя процесите на стареене на кожата, повишава еластичността й и изглажда текстурата. Стяга и укрепва кожата, подобрява лимфодренажа и забележимо намалява мастните натрупвания в областта на бузите и двойната брадичка. Спомага намаляването на дълбочината на бръчките, оформя контура на лицето.

  • Интензивен лифтинг крем "Collagen Active" - възвръща на кожата тонуса и еластичността. Намалява появата на бръчки, омекотява кожата, стимулира производството на колаген. Подобрява тена на лицето, прави по-малко забележими пигментните петна, защитава кожата от негативното въздействие на околната среда.

  • Околоочен лифтинг крем "Collagen Active" - стяга кожата около очите, възвръщайки й младостта и здравето. Премахва умората и чувството на тежест в клепачите. Намалява торбичките и тъмните кръгове под очите, изглажда кожата

  • Кристална колагенова маска за клепачи "Collagen Active" - хидратира кожата, възпрепятства загубата на влага. Спомага изглаждането на фини бръчки. Притежава лифтинг ефект.

  • Коригираща маска за лице Интензивен лифтинг "Collagen Active" - осигурява лифтинг ефект. Изглажда мрежата от фини бръчки. Хидратира, възстановява еластичността на кожата.





Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>