(0)
Количка

УДОВОЛСТВИЕ В ЛЕГЛОТО - СЪБУДИ СВОЯТА ЧУВСТВЕНОСТ!

Публикувано на 2018-12-07

По статистика само 50% от жените изпитват оргазъм. Статистика показва още, че не повече от 20% от жените изпитват оргазъм регулярно и още 30% — рядко. Останалите 50% го изпитват много рядко или не го изпитват въобще.

В същото време при повечето от мъжете не възниква проблем с оргазма. Лекарят - сексопатолог Алфред Кинси, изследвал сексуалния живот на милиони хора, е направил следния извод: при мъжете в повече от половината от случаите на всички сексуални контакти еакуляцията (семеизхвърлянето, което е пика на оргазма при мъжете) става в продължение на две минути след проникването във влагалището. Докато при жените, съгласно тези изследвания, шансовете да се изпита оргазъм бавно се увеличават в продължение на 25 години започвайки от периода на половото съзряване, но и в самия пик на тези шансове, при 90% от жените няма дори и вероятност за постигане на оргазъм за това време.

Успоредно с това с поколения наред се предава мнението, че жени, които не изпитват оргазъм са фригидни. Но съвременните изследвания опровергават този мит! Сексолозите отделят множество причини за анооргазмата (липсата на оргазъм), но една от главните се счита неправилната сексуална стимулация, обусловена от непознаването на анатомичните особености на женските полови органи.

Най-чувствителният полов орган при жените е клиторът, а половият акт най-често се провежда в такива пози, при който той се стимулира слабо, като двойката често не провежда допълнителна стимулация на клитора. В резултат женският оргазъм се развива много по-бавно, в течение на дълго време и с много малка вероятност за настъпване.

И още нещо много важно!

Оргазмът не е просто само удоволствие. Това е най-истинската лечебно-профилактична процедура от гледна точка на медицината и физиологията. Това е достъпна на всички жени форма на профилактика на неврозите и депресията. Освен това, при оргазма се случва прилив на кръв към малкия тазслед това и нейния отлив), което паралелно с удоволствието решава или предотвратява сериозни проблеми на женското и мъжкото здраве, които могат да бъдат провокирани от застойни явления в тази област на тялото.

Корпорация TianDe създаде комплексния продукт - интименгел Volupta+, който за съвсем кратко време се превърна в хитов инструмент за постигане на удоволствие и хармония в интимния живот на хиляди жени и техните партньори в 32 страни в света.

Както кафето ободрява след нощния сън, така и интимния гел Volupta+ събужда либидото. Гелът има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуалната възбуда. В основата на неговото действие е аминокиселината L-аргинин. Благодарение на нея в организма се стартира процес на изработване на азотен оксид (NO), който предизвиква отпускане на гладката мускулатура на стените на съдовете, разширява ги, обезпечава мощен поток на кръв към половите органи. (По-нататък ще разкажа по-подробно за механизма на действие на аргинина и азотния оксид) На активизацията на изработването на азотен оксид е основано действието на такъв известен препарат като «Виагра» и неговите аналози.

L-аргинин се прилага и в някои други предлагани продукти на интимната козметика, но уникалността на Volupta+ от TianDe се състои в това, че тази аминокиселина за първи път е представена в толкова висока дозировка (5 мг във всяка порция, която е равна примерно на 1 г.) и е в съчетание с такива ценни за организма компоненти, като млечната киселина, пантенол, алантоин и ментол. Так че в основата на формулата на Volupta+ е са няколко компонента, които във взаимодействие постигат синергетичен ефект!

  • L-аргинин стимулира изработване на азотен оксид, който предизвиква мощен прилив на сексуална енергия и усилва половата възбуда.
  • Кристалинният ментол стимулира нервните окончания, способствайки за увеличаване на естествената смазки, а също така усилва поглъщането на аргинина.
  • Млечната киселина съхранява нормалното равнище на рН и баланса на интимната микрофлора.
  • Пантенол и аллантоин овлажняват и омекотяват слизестата повърхност, като предотвратяват раздразнението в началото на половия акт.

В основата на действието на гелът Volupta+ е откритието на учените Ферид Мурад, Робърт Фърчгот, Луи Игнаро, които през 1998 година получиха Нобелова награда за установяването на ролята на азотния оксид в работата на сърдечно-съдовата система. Те доказват, че освобождаването на азотен оксит в кръвоносната система води до отпускане на гладката мускулатура на артериите, което води до увеличаване на техния просвет (отвор) и подобряване на общото кръвоснабдяване. Също така е било установено, че основен изходен материал за производство на азотен оксид в организма на човека служи аминокиселината аргинин.

Основен действащ компонент Volupta+ е L-аргинин, който стартира изработването на азотния оксид. Азотният оксид разширява съдовете на половите органи (този механизъм широко се използва в кардиологията) и предизвиква мощен приток на кръвта и сексуалната възбуда.


L-аргинин


L-аргинин е условно незаменима аминокиселина, която до 10-11 годишна възраст не се синтезира в детския организъм (т.е. в този период е незаменима) след това се синтезира от организма в необходимото количество, но вече след 33-35 години нивото на тази жизнено важна аминокиселина започва да намалява това е една от причината за угасване на сексуалната функция). Да се възстановят запасите от тази аминокиселина е изключително трудно – тя се усвоява много трудно при вътрешен прием: аргининът лошо се усвоява чрез стомаха и червата. Затова пък той идеално се всмуква чрез слизестата покривка на половите органи.

Аминокиселината L-аргинин:

  • Стимулира дейността на имунната система, препятства образуването на доброкачествени и недоброкачествени туморни образования;

  • Способства за заздравяването на раните, възстановяването на тъканите (влиза в състава на колагена и редица ферменти);

  • При мъжете усилва сперматогенезата, а при жените повишава чувствеността, сексуалността;

  • Ефективна е при лечение на безплодие както при мъжете, така и при жените;

  • Помага да се възстановят функциите на жлезите с вътрешна секреция, особено на надбъбречните жлези, които отговарят за водно-минералния обмен;

  • Въздейства на централната нервна система (хипофизата и епифизата), способства за изработване на хормоните на удоволствието (ендорфини, енкефалини), когато човек достига желания резултат;

  • Спомага за нормализиране състоянието на щитовидната жлеза, нейната функция, стабилизира състоянието на паращитовидните жлези, отговарящи за обмена на калция в организма;

  • Забележимо ускорява скоростта на заздравяване на повредените тъкани – рани, разтежение на сухожилията, счупване на кости;

  • Способнa е да увеличава мускулната и да намалява мастната тъкан в тялото;

  • Стимулира работата на задстомашната жлеза – панкреасът, изработваща инсулин;

  • Удължава времето на половото сношение, усилва приятните полови усещания и прави оргазма по - продължителен и дълбок;

  • Използва се при лечение на астма, пристъпи на задух, бронхити, хемороиди, аденоиди;

Специфични ползи на L-аргининът за жени:

  • L-аргининът подобрява кръвообращението в областта на малкия таз - това не позволява на лимфата и кръвта да се застоява, а от своя страна това предотвратява възникването на онкологични и гинекологични заболявания
  • L-аргининът се прилага за профилактика и и се използва при лечение на много заболявания на репродуктивната система като: мастопатия, фиброма на матката, поликистоза на яйчниците, кисти, полипи, ерозия на шийката на матката, яякои видове ракови гинекологически заболявания, някои видове безплодие
  • L-аргининът повишава сексуалната активност и чувствителност при жените
  • L-аргининът избавя женския организъм от преждевременно настъпване на климакса
  • L-аргининът намалява проявите на вече настъпилия климакс: стабилизира сърцебиенето и налягането при „топлите вълни“, премахва усещането на сухота и дискомфорт във влагалището

Специфични ползи на l-аргининът за мъжете:

  • L-аргинин е необходим за растежа на мускулните влакна
  • Повишава спермагенезата и либидото
  • Ефективна е при лечение на някои видове безплодие
  • Използва се за профилактика и се участва в комплексното лечение на простатит, рак на простатната жлеза
Кристалинен ментол


Ментолът способства за най-доброто усвояване на аргинина, а също и за изработването на вагинална смазка, даже при нанасянето на Volupta+ не на областта на влагалището, а на клитора.

Свойства на ментола:

  • Противовъзпалително - способства за отстраняване на възпаленията, снижава болевите усещания и сърбежа, оказва успокояващо действие
  • Стимулиращо - способства за ускоряване на циркулацията на лимфата и кръвта
  • Освежаващо - създава усещането за прохлада, премахва усещането за дискомфорт
  • Възбуждащо - стимулира нервните окончания, способства за увеличаване на естествената смазка при жените

Във Volupta+ е подбрана оптималната дозировка на ментола: 0,85 мг на 1 г гел (1 г = 1 използване). По експериментален път е доказано, че по-високите концентрации могат да предизвикат чувство на неприятно парене, особено при млади жени с все още не загрубял епител на клитора. При това дадената дозировка е достатъчно за да стимулира нервните окончания, способствайки за увеличение на естествената смазка и при жените в зряла възраст, тъй като във Volupta+ се използва кристалинната форма на ментола, която се отличава с много по-ярко изразено действие.


Пантенол, алантоин


Тези компоненти обезпечават комфорт на усещанията по време на половия акт за сметка на овлажняването и омекотяването на слизестата повърхност и предотвратяването на възможно раздразнение. Освен това, при наличието на нацепвания и други повреди на слизестата повърхност, пантенолът ще спомогне за нейното възстановяване. Той ускорява процесите на регенерация на тъканите и нормализира микрофлората при климакс. Алантоинът от своя страна притежава противовъзпалително действие, като също така стимулира регенерацията на тъканите и нормализира микрофлората. Пантенолът и алантоинът премахват вагиналния дискомфорт, който се проявява в сърбеж, парене, раздразнение и сухота на слизестата покривка, а също така и болезнено усещане по време на половия акт (среща се във всяка възраст). Причини за вагиналния дискомфорт могат да бъдат прием на антибиотици или антимикотици – противогъбични средства, инфекциозно-възпалителни заболявания на пикочополовата система, чести промивки, носене на тясно бельо, рядка замяна на хигиенните средства по време на критичните дни, стресови състояния, напрегнат ритъм на живот и др.


Млечна киселина


Млечната киселина е главният компонент на влагалищния секрет на всяка здрава жена, който отговаря за нормалния баланс на интимната микрофлора и създава оптимални условия за защита на деликатната зона от болестотворните микроорганизми.. Нормалната среда на влагалището е кисела 4,0 – 4,5 РН, а нормалната микрофлора на влагалището се състои от 90% лактобактерии, 9% бифидобактерии и максимум до 1% условно – патогенни микроорганизми (паразити - трихомонади, бактерии - стафилококи, стрептококи, гарднерела вагиналис, микоплазма, уроплазма, гъбички - кандида албиканс и други). Когато количеството на условно патогенните микроорганизми се увеличи се нарушава микрофлората и могат да се развият възпалителни процеси вселствия на заболявания като вагинит, колпит, вагиноза и др.

Млечната киселина:

  • Поддържа кисела среда във влагалището

  • Способства за увеличаване на лактобактериите

  • Подтиска развитието на патогенните бактерии

Благодарение на млечната киселина гелът Volupta+ се явява много деликатно средство, чиято основна функция е да поддържа естествената здрава микрофлора на половите органи

Комбинацията на от пантенол, алантоин и ментол във възбуждащия интимен гел му осигурява и функцията на лубрикант (лат. lubrico — «правя гладки, хлъзгави»). Лубрикантът овлажнява половите органи и значително подобрява самия процес на сексуалното взаимодействие, като обезпечава идеалното хлъзгане.

И така:

  • На първо място интимния гел Volupta+ е призван да „опитоми“ капризния женски оргазъм и да го направи възможен за всички жени! Volupta+помага да се получи сексуална наслада даже за тези жени, за които преди това е било недостижимо.
  • Благодарение на Volupta+ чувствеността се събужда по-рано от обичайното, а ерогенните зони леко се отзовават на ласките.
  • С Volupta+ вие можете да попълните редовете на онези щастливки, които са открили за себе си прелестите на сексуалното удоволствие.
  • Огромно преимущество на гела Volupta+ е неговата способност да се грижи за интимната микрофлора на слизестите стени, благодарение на наличието в него на млечна киселина.
  • Volupta+ е създадена специално за жените, но мъжете също ще оценят този продукт, и то не само поради това, че удовлетворението на партньорката повишава качеството на сексуалния живот. В основата на половата възбуда (както мъжката, така и женската) лежи един и същ механизъм – усиленият приток на кръвта към половите органи, който в конкретния случай се обезпечава от азотния оксид. Затова продуктът Vоlupta+ се препоръчва на жените, така и на мъжете, както поотделно, така и заедно.
  • Volupta+ повишава не само качеството на секса, но и качеството на живота!
  • Интимният гел стимулира оргазма при жените, които имат трудности с неговото достигане. А дори да отнасяте себе си към тези, при които всичко е наред, ще е странно да не желаете повече удоволствие, нали? Volupta+ ускорява настъпването на оргазма, прави го по-ярък, по-дълбок и продължителен!
  • Volupta+ ще помогне на партньорите да достигнат заедно до върховете! Авторът на еротични произведения, туниският поет шейх Нафзави в своя сборник «Градината за наслаждание на душата» препоръчва на мъжете: «Със всички способи се старайте, че семето да се излива заедно с женския стон, защото в това е тайната на любовта». Сексологът Алфред Кинси казва, че синхронният оргазъм е най-висшето наслаждение, което могат да изпитат партньорите. Мащабното изследване, проведено от научно списание за сексуална медицина, доказва че партньорите, които периодично изпитват синхронен оргазъм, са по-щастливи и доволни от своите отношения.

Способ за прилагане

1 опаковка Volupta+ е разчетена средно на 10 използвания ъдържа 2 пакетчета по 5 гр. За едно използване е необходимо колкото грахово зрънце с тегло около 1 гр.). Изцедете на пръста едно «малко грахово зрънце» от гела (това е около 1 грам) и го нанесете на слизестата основа на клитора, която се намира на съединяването на малките полови устни, 5-10 минути преди интимния контакт. За усилване на приятния ефект процесът трябва да се съпровожда от сексуална стимулация: докосване, поглаждане, целувки и други прелюдии – никакъв автоматизъм!

Важна забележка: Енергичното разтриване на гела далеч не е най-добрият способ за прилагане! Вместо това сложете показалеца на най-изпъкналата точка на клитора и леко го прегънете. Ще се получи нещо подобно на кукичка, която може да достигне нервните влакна, разположени под клитора. От тяхното възбуждане активните съставки на гелът ще се разпространява по-бързо и по-дълбоко.

След нанасянето на Vоlupta+ се появява усещането на хлад, придружено с леко убождане – така започва да действа ментола. След това започва всмукването на L-аргинина, съпроводено от кръвонапълването на клитора и половите органи и увеличаването на сексуалното влечение. Набъбналите кръвоносни съдове усилват чувствителността на гинеталиите, предизвикват приятни усещания с нарастваща способност да се достигне до кулминация.

Не е трудно да се досетим, че действието на Volupta+ по време на половия контакт ще обхване и двамата партньори. Но мъжът също може да се възползва от гела и непосредствено преди акта. Най-ефективно е да се нанесе Volupta+ на слизестата главичка на половия член – именно тук действащите вещества се всмукват по най-добрия начин и стимулира повърхността на тъканите, предизвиквайки по този начин увеличаване на притока на кръвта.

Продължителност на въздействието на Volupta+

За всяка жена продължителността на въздействие ще бъде индивидуална, въпреки че повечето жени споделят, че предизвикваните от гела приятни усещания продължават не по-малко от 30 минути. В някои случаи даже по-дълго. При необходимост гелът може да се нанесе повторно.

Презервативът не е пречка за използването на Volupta+! Средството има водна основа и е съвместимо с всички средства от латекс.

Може ли жената да разчита на мигновен резултат от използването на Volupta+? Всичко зависи от самата нея – нейната възраст, хормонален статус и сексуалните ѝ знанията като жена и тези на партньора ѝ, така и от особеностите на нейната индивидуална полова чувствителност. Някои чувстват значително подобряване още при първото използване. Но повечето съобщават за увеличаващ се ефект – колкото по-дълго използвате Volupta+, толкова по-ярко изразени ще бъдат усещанията.


Сексът е източник не само на удоволствия, но и на здраве. Жителите на Древния Китай и Индия много добре са знаели това: половите органи са се считали корени на живота, съединени с всички други жлези и органи, особено с епифизата и хипофизата, бъбреците, черния дроб, белите дробове и сърцето.

Областта на слабините, в които влизат аналния отвор и половите органи, китайските мъдреци (даоси) са наричали долна диафрагма. Китайското название на слабините хуей-ин – означава точката, в която се събира цялата енергия (точката хуей-ин). Подобно на помпа в слабините функционира и се събира жизнената енергия. На работата на тази «помпа» влияе и възможността за управление на интимните мускули – «мускулите на любовта».

Точката хуейин е «вратата», през която жизнената сила влиза в тялото на човека, но също така през нея при определени обстоятелства тя лесно може да изтече, отслабвайки същите тези органи на тялото. Стените ускулите) на влагалището трябва да бъдат достатъчно силни за да се обезпечи потока и увеличението на жизнената сила. В мрадостта те са стегнати и здрави, но с възрастта и при отсъствие на тренировки (редовен секс) се отпускат. Това е особено показателно при възрастни, раждали вече жени, на които мускулите изтъняват и се отпускат.

При снижаване на тонуса на интимните мускули, се нарушава кръвообращението в малкия таз, а това става причина за развитие на много заболявания. Много е важно и това, че правилната работа на интимните мускули способства за изработването на женски хормони, които предотвратяват възникването или помагат за избавянето от всевъзможни заболявания, свързани с влошаването на хормоналния фон в организма. В интимните мускули се намират немалко епогенни зони, и ако те са вяли и не са в тонус, то достигането на оргазма става труднодостъпно. Затова покрай оздравителния ефект, възстановяването на тонуса на интимните мускули решава проблемите с аноргазмията при жените.

Интимните мускули, както и всички други мускули, изискват тренировки. L-аргинин и азотния оксид (NO) помагат на атлетите да достигнат успех в бодибилдинга. Тези вещества имат непосредствено отношение към мускулите, тяхното изграждане и функциониране: NO разширява стените на съдовете, за сметка на което се увеличава притока на кръв към мускулите и тяхното активно снабдяване с необходимите хранителни вещества.

Ако L-аргинин и азотния оксид могат да направят мускулите на атлетите по-големи и по-стегнати, то и в «интимните стратегически области» укрепването на мускулите им е напълно по възможностите!

Въздействието на клитора е най-ефективния способ да се «приведат в работно положение“ всички мускули на влагалището (не случайно неговото латинско название kleitoris се превежда като «ключ»).

Много хора считат, че размера на клитора се ограничава от неговата външна част и представлява 2,5-4 см дължина и около 3 мм дебелина. На практика обаче той е десетина пъти по-голям! На повърхността се разполага само неголяма „пъпка“, докато в същото време основното тяло се разполага в дълбочина и представлява сноп от тънки дълги влакна с нервни окончания. Клиторът е «електростанцията» на женския оргазъм. Той има повече от 8000 нервни влакна повече от която и да е друга част на човешкото тяло, при това той си взаимодейства с 15 000 нервни влакна, обхващащи цялата тазова област. Даже това, което сексолозите описват като прословутата точка G, е просто задната част на клитора.

Ако се разгледат всички външни съставни части на женския полов орган, ние ще видим способните да се уголемяват каверзни тела на малките полови устни, главичката и тялото на клитора, «устничките» на пикочопровода и пиринеума. В резултат се оказва, че при жените, също както при мъжете има много каверзни тъкани (т.е. тъкани, в които има „кухи“ пространства, способни да увеличават своя обем при напълването на техните кухини с кръв и да се втвърдяват. Това сходство в структурата на тъканите говори за сходство във функционирането и, нещо повече, за сходство на клитора с пениса. Изследванията са показали, че ако мъжете имат достатъчно силна ерекция, то 98% от случаите те могат да изпитат оргазъм.

Клиторът, както и мъжкия пенис, за достигането на оргазъм трябва да се намира в състояние на ерекция. Благодарение на L-аргинина Volupta+ стимулира ерекцията на клитора и приближава жената към 98%-на вероятност за достигане на оргазъм (изравнява шансовете за оргазъм при жените с тези при мъжете).

Може да се случи така, че Volupta+ действа, но нивото на възбуда при жената остава по-ниско от необходимото за получаването на пълно сексуално удовлетворение. В такъв случай си струва да се продължи да се прилага Volupta+ за това, за да се „разработят“ и приведат в тонус интимните мускули. За сравнение, представете си колко са отслабнали мускулите след отстраняването на гипса от счупена ръка или крак. И това е само след 1-2 месеца отсъствие на натоварвания. Ще бъдат необходими поне два месеца за да се приведат атрофиралите мускули в нормално състояние. За да се възстановят интимните мускули, също е необходимо време – време за усърдни тренировки с Volupta+, което Ви го и пожелавам!


Автор на статията: Вангел Панов - Официален продуктов лектор на компания Тианде за България.



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>