(0)
Количка

ПЛОДОВ СЛИМ-ЧАЙ от TIANDE

Публикувано на 2018-12-07

Основното отличие на плодовия чай за отслабване на TianDe е, че той помага да се спазва диета за коригиране на теглото без загуби за здравето.

Слим-чай от TianDe е прецизно балансиран състав от изсушени плодове от нони, шипка, барбарис (кисел трън), както и свила от царевица, които ще помогнат да избегнете дефицита от витамини, предизвикан от ограниченията в храненето по време на диетите, като ще добави сила по време на диетата.

  • НОНИ! На въпроса, кой трябва да приема нони, което е основен компонент в Слим-чая от TianDe, докторът по медицина Стивън M. Хол от Вашингтон, написал книга за удивителния плод, отговаря кратко: «Всеки!». За ползите от приема на чай от изсушените плодове от нони, които представляват 40% от съдържанието на Слим-чая, може да се говори много. Показания за прилагане нони според китайската медицина са: импотентност, безплодие, нарушение на месечния цикъл, студени болки в долната част на корема; слабост на ставните връзки и костите, болки в кръста и колената, продължителни болки в ставите вследствие на въздействие на вятъра и влагата, затруднения при ходене заради недостатъчно добра работа на черния дроб и бъбреците.
  • Плодовете от БАРБАРИС (КИСЕЛИЯТ ТРЪН) се използват за лечение на различни чернодробни, жлъчнокаменни и други болести. Използват се също така и корените и листата, като плодовете се берат след като са напълно узрели. Главното лечебно действие, което киселият трън притежава за нашето тяло, са жлъчегонно, жлъчетворно, апетитовъзбуждащо, съдоразширяващо, спазмолитично. Плодчетата често се приготвят и като храна под формата на сладка, компоти, ликьори и други с леко жлъчегонно и подобряващо храносмилането действие. Всички използвани части на растението премахват спазмите на жлъчния мехур и действат болкоуспокояващо при жлъчнокаменна болест и дискинезии на жлъчните пътища. Същевременно се стимулира отделянето на жлъчка. От алкалоида берберин, който се съдържа в узрелите полодове пък има изготвен препарат, който се прилага като тонизиращ матката, стимулиращо жлъчната секреция средство. Този алкалоид помага за избавяне от алкохолизъм и тютюнопушене
  • Плодовете от ШИПКА се прилагат при проблеми на пикочните пътища, когато в тях се задържат пясък и камъни. Те действат ефективно и при анемия, цялостно изтощение на организма и маточно кръвотечение. В народната медицина основното предписание на билковия чай от шипка е за укрепване на сърцето и цялата кръвоносна система. Той се смята за особено полезен при проблеми на сърдечно-съдовата система, редица инфекциозни заболявания като коклюш, дизентерия и скарлатина. Шипката повлиява особено благотворно на функцията на черния дроб, а също така понижава нивото на кръвната захар, което своевременно я прави подходяща за болни от диабет. Препоръчва се при умствена и физическа умора, анемия, авитаминоза, простудни заболявания и др.
  • ЦАРЕВИЧНА КОСА помага при отоци, чернодробни заболявания, захарен диабет и атеросклероза, за успокояване, има и слаби антибактериални и антигъбични свойства. Използва се като кръвоспиращо средство, независимо от произхода на кръвотечението, при заболяване на пикочните органи с образуване на камъни, при ексудативен перикардит и едеми. Помага и при възпаление на бъбреците, катар на пикочния мехур, подагра и ревматизъм. Действа и противовъзпалително. В царевичната коса се съдържат белтъчини, въглеводороди, витамините А, Е, Р, К, от група В, аскорбиновая и пантотенова киселина, ефирни масла, гликозиди, сапонини, танини и други. От микроелементите на първо място може да се отбележи селена, който е необходим на човек за нормализация на белтъчния, въглеводородния и липидния обмена, за поддържане на имунната система, като е способен да сдържа растежа на раковите клетки, поради което може да се говори и онкопротекторен ефект на косата от царевица
Тъй като съставките в Слим-чай от TianDe нямат диуретично и слабително действие, той не предизвиква дискомфорт и не извежда витамините и минералите от организма за разлика от сродни продукти на пазара, а точно обратното - насища организма с тях.

С всяка чаша Слим-чай от TianDe, освен великолепния вкус, се „укротява“ апетита и влечението към сладкото, както и се осигуряват витамини и енергия за «активна диета».

Слим-чаят от TianDe напълно ще промени вашата представа за диета!

Неговият ободряващ аромат и великолепен плодов вкус се съчетава с поразителен полезен ефект. Той насища вашия организъм с необходимите витамини и едновременно с това помага да изхвърлите излишните килограми, снижавайки апетита и влечението към сладкото.


Всяка чашка от слим чая от TianDe – това е:

  1. Нормализация на обмена на веществата в организма.
  2. Очистване на организма от токсини и шлаки.
  3. Извеждане на излишните течности от организма.
  4. Укрепване на имунитета.
  5. Осигуряване на енергия и витамини за «активна диета».
  6. Намаляване на зависимостта и влечението към сладко.
  7. Снижаване на апетита.
  8. Отличен вкус и великолепен аромат.

Слим-чай от TianDe не предизвиква привикване и затова може продължително време да се употребява без вреда за здравето.

Активните компоненти, които се извличат от съставките на слим-чая при запарването му имат следните действия:

  1. Специалните протеини гликогенини от царевичната свила (коса) и алкалоидът берберин от плода на барбариса понижават влечението към сладкото, нормализират нивата на кръвната захар и правят продукта особено ценен за диабетици, намалявайки същевременно апетита.
  2. Пантеноновата киселина (витамин В5) от свилата (косата) от царевица активизира процеса на липолиза на клетъчно равнище (разцепване на сложните мазнини на прости) и съответно тяхното много по-лесно „изгаряне“ от организма.
  3. Природният калий, който се съдържа в плодовете от нони, барбарис, шипка, свилата (коса) от царевица нормализира на процеса на водно-солевия обмен на клетъчно равнищекато помага за извеждане на излишните течности от организма и намаляване на проявите на целулит.
  4. Пектините, които се съдържат в големи количества в плодовете от шипка и барбарис, нормализират храносмилането.и извеждат шлаките и токсините от червата.
  5. Витамините и минералите, съдържащи се в изсушените плодове от нони, шипка, барбарис, както и в свилата (косата) от царевица поддържат имунитета по време на диета.

Слим-чай е напитка от екзотичния плод нони (40% от състава на чая), който в комбинация с плодовете от шипка и барбарис, както и свилата (косата) от царевица, е гаранция за успешно отслабване, защото осигурява:

  • Снижение на апетита. Неконтролируемото приемане на храна е главната причина за излишното тегло. Човешкият организъм е способен да преработва в енергия само малка част от мазнините и въглехидратите, като остатъка се „отлага“ по бедрата и талията. Чаят ще ви помогне да си държите устата „под ключ“, снижавайки апетита и влечението към сладкото.
  • Нормализация на обмена на веществата. Забавеният метаболизъм е още една причина за излишните мастни отлагания. Чаят е способен «усили» обмена на веществата, повишавайки скоростта на изгаряне на калориите и вероятността всичко останало да бъде отложено и натрупано от организма.
  • Очистването на организма. Шлакитетова са остатъците от «непреработената» храна, които основно се утаяват в гънките на червата. В организма на възрастния човек се натрупват около 5 килограма от тези „хранителни отпадъци“. Слим-чаят ще избави организма от всичко излишно, като съхрани нужното.
  • Извиеждане на излишните течности. Застойните явления в организма са причина за излишното тегло и обем: течностите се задържат в организма, от това се появява подпухналост и се увеличават целулитните отлагания. Чаят способства за намаляването на проявите на целулита не за сметка пикочогонния ефект, а за сметка на нормализацията на водно-солевия обмен на клетъчно равнище и в организма като цяло. Излишната течност в организма просто не се натрупва, а се извежда по естествен начин.
  • Повишаване на имунитета. Уникалната комбинация на плод нони с плодовете от шипка и барбарис, заедно с свилата (косата) от царевица в Слим-чая съдържа практически всички известни витамини и минерали. Те компенсират дефицита на полезни вещества в организма, свързан с ограничението на рациона на храната по време на диета и повишават имунитета.

При запарване Слим-чая от TianDe дава наситена настойка с червеникаво-кафяв оттенък благодарение на влизащия в състава барбарис, шипка и нони. Свилата от царевица го прави малко мътен.


Способ за приготвяне на слим-чая:

За една чаша един филтър-пакет се залива с гореща вода (+75… +85 ˚C).

Оставя се да се запари в продължение на 5-10 минути.


Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой компонентите на чая.

Маса нето: 45 г (30 филтър-пакета по 1,5 г).

Продуктът трябва да се съхранява при температура от 0 до +25 ˚С и относителна влажност на въздуха не повече от 75%.

Срок на годност: 24 месеца от датата на пакетирането, която е отбелязана на кутията.


Автор на статията: Вангел Панов - Официален продуктов лектор на компания Тианде за България.



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>