(0)
Количка

ЕРА НА ВЪЗРАЖДАНЕ НА КОСАТА

Публикувано на 2015-09-16

Хората променят прическите си, за да започнат нов живот. Шампоанът на Тианде на основата на сапунен орех ще положи началото на нова ера за Вашата коса – ерата на Възраждането!

Екошампоанът на Тианде съдържа колосално количество натурални растителни компоненти – 99.99%. Според световните стандарти достатъчното количество на растителни съставки в органичната козметика е 95%. Сред тях са екстрактите на седем растения: плодове на сапиндус и гладичия, корени от многоцветен горец и ангелика, джинджифил, листа от алое и мента.

Шампоанът деликатно почиства косата и кожата на главата, благодарение на сапонините (от лат. Sapo - „сапун“) - растителни пенители, получени от плодовете на дървото сапиндус мукоросси. Също така има сапонини от бобови шушулки от гледичия – това дърво е южна роднина на акация. Сапонините в шампоана имат неутрално pH и така не нарушават естествения pH баланс на кожата на главата и косата. Благодарение на това защитния F-слой (от fatty acid layer - „слой на масните киселини“) съхранява своята цялостност, а косата – природната си сила.

Единственото синтезирано вещество в шампоана е консервантът от последно поколение – микрокар. Неговото количество е сведено до минимум – 0.01%

Фиксация на цвета на боядисана коса

Една молекула от агресивните ПАВ е като четка, грапавата й повърхност преповдига люспички от косъма. А отворените люспички са като „свободен изход“ за пигментите на боята за коса.

Шампоана на основата на сапунен орех осигурява грижливо почистване, без да променя естественото положение на люспичките на косъма и за дълго запазва цвета на боядисаната коса. Той се препоръчва и за хора, които са преминали през процедура на химическо третиране или кератиново изправяне на косата.

Фитокомплекса на шампоана осигурява профилактика на пърхота (както за  мазна, така и за суха коса), появяване на бяла коса и косопад.

Възстановяване на блясъка

Косата без блясък е закономерно следствие на увредената повърхност на косъма. Когато люспичките плътно прилягат една към друга, тогава светлината, която попада на косъма, равномерно се отразява от неговата повърхност и тогава косата блести. Шампоанът на основата на сапунен орех изглажда повърхността на косъма и възвръща здравината и блясъка му.

Намалява омазняванто на косата

Постоянното използване на шампоана на основата на сапунен орех позволява по-рядко миене на косата! Дори в атмосферата на мегаполиса външните замърсявания на косата съставя не повече от 10%, всичко останало е кожна мазнина и точно тя ни принуждава често да ползваме шампоан. Екстрактите от алое вера, джинджифил и мента, които са включени в състава на екошампоана, намаляват омазняването.

За цялото семейство

  • Шампоанът на основата на сапунен орех е натурално средство, което се препоръчва да се използва от всички, които се грижат за здравето си, а също така имат безжизнена и без блясък коса:
  • Притежателите на вяла и безжизнена коса;
  • Хора, които имат чувствителна кожа, екземи, псориазис и други дерматологични заболявания;
  • Хора с боядисани коси, а също така след кератиново изправяне, химическо третиране на косата и във всички други случаи, когато е необходимо използване на деликатни безсулватни шампоани;
  • Бременни и кърмещи майки, чиято задача е максимално да ограничат постъпването на химически вещества в организма;
  • На малките деца, чиято кожа е най-нежна и чувствителна. При използването на шампоана е необходимо да се избягва контакт с очите, за да не се усети ефекта на щипане и сълзене. Защото екосредството на Тианде няма отметка „без сълзи“, т.к. в неговия състав няма химически добавки (например анастетик), които приглушават чувствителността на очите. 

Вземайки шампоана на основата на сапунен орех, Вие спонсорирате засаждането на едно иглолистно дръвче!



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>