(0)
Количка

ЛУКСОЗНА КОЗМЕТИКА В КАПСУЛИ

Публикувано на 2018-10-29

Серумите са шампиони по съдържание на активни съставки, тях с право ги наричат «концентрати на красота». Kоличеството биологично активни вещества в тези козметични продукти са средно 10 пъти повече, отколкото в кремовете. Изначално серумите са се използвали само в професионалната козметология, а сега интензивните продукти са достъпни и за прилагане в домашни условия.



Предимства на козметичните серуми Corrective Serum TianDe

  • Липса на консерванти - серумите се състоят от масла, в състава им няма вода, а за размножаване на бактерии е необходима водна среда.

  • Висок процент на съдържание на натурални съставки (хидролизирана коприна — 40%, етери на маслата на вечерна примула — 16,8%, масло от вечерна примула — 16,8%, масло от жожоба — 6%, масло от костилките на жожоба — 6%, витамин Е — 4%, церамиди — 3%).

  • Активните съставки на серумите изцяло запазват всичките си полезни свойства - действащите вещества в серумите са заключени в херметични желатинени капсули, което дава възможност да се избегне допълнителният контакт с околната среда, не са подложени на окислителни и други разрушителни процеси.

  • Резултатът от прилагането на серумите се забелязва веднага - кожата мигновено получава необходимото количество активни вещества в най-усвоявана форма.

Още една отличителна черта на серумите — те се подбират НЕ спрямо възрастта и типа кожа, а в зависимост от козметичния проблем, който трябва да се реши.

Козметичните серуми Corrective Serum осигуряват на кожата екстра наситено подхранване, като по този начин ускоряват процесите на регенерация и поддържат младостта на клетките.

Всяка капсула Corrective Serum е нова доза младост и красота! Кожата реагира още при първо нанасяне на серума, затова продуктите Corrective Serum могат да се прилагат за еднократни процедури, в случаи, когато е необходимо незабавно да се възстановят тенът на лицето и тонусът на кожата и да се премахнат следите от умора.

За постигане на устойчив ефект oт серумите, те се нанасят 1-2 пъти на ден — сутрин и вечер — в продължение на 10-15 дни. Провеждането на такива курсове се препоръчва 3-4 пъти годишно.


Възстановяващ серум в капсули "Corrective Serum" спомага намаляването на дълбочината и видимостта на бръчките, възстановява еластичността на кожата. Хидратира, защитава кожата от свободните радикали, укрепва бариерните й свойства. Поддържа младостта и здравето на клетките, подобрява метаболизма.

Околоочен възстановяващ серум "Eye Corrective Serum" - хидратира, подхранва нежната кожа на клепачите, прави я кадифена и мека. Ликвидира следите от умора и стрес, помага да се премахнат тъмните кръгове. Подобрява тена и текстурата на кожата, ефективно защитава от свободните радикали, забавя процеса на стареене на кожата.



Най-четени статии

Активатори на растежа на косата
Публикувано на 2018-11-15
За съвременната жена на преклонна възраст в Китай е нормално да има гъсти, блестящи коси. И мног... още >>
КАКВО Е ДЕЙСТВИЕТО НА ПРЕВРЪЗКИТЕ НА ТИАНДЕ ВЪРХУ ЖЕНСКИЯ ОРГАНИЗЪМ?
Публикувано на 2015-10-20
Сух компрес Избирайки булка китайските мъже с особено внимание подхождали към нейното здраве като... още >>
Змийска мас – ползи за кожата и косата
Публикувано на 2016-01-05
На Изток змията е символ на мъдрост, повелител на стихии и пазител на богатства. А древният знак ... още >>
"ПО СТЪПКИТЕ" НА ТРАДИЦИОННАТА КИТАЙСКА МЕДИЦИНА...
Публикувано на 2015-09-18
Традиционната китайска медицина използва различни методи за прочистване на организма, в това числ... още >>
ФИТОГЕЛ "СЛАВИТОН" ЗА КРАСОТА И ЛЕКОТА НА ВАШИТЕ КРАКА
Публикувано на 2015-09-20
Венозната система на краката при човека носи огромен товар. Обратно на действието на силата на гр... още >>
ПОМОЩНИК ПРИ ИЗБОРА НА ШАМПОАНИ И ПРОДУКТИ ЗА КОСА НА КОМПАНИЯ ТИАНДЕ
Публикувано на 2017-01-25
При косопад Сезонен косопад, породен от третирането на косата с преса, сешоар, често използване ... още >>